Bureau Back-up

"Quote"

Spoedoplossingen

Soms is er door omstandigheden ineens een tekort aan zorgpersoneel. Dit lossen we graag voor je op. Neem contact met ons en in de meeste gevallen vinden wij een passende professional die je team kan versterken. Desnoods vanavond nog.

individuele begeleiding

Op een woongroep kan één enkele zorgvrager soms zoveel begeleiding nodig hebben, dat op de hele woongroep onrust ontstaat. Door deze zorgvrager specifieke zorg met een eigen programma te bieden, creëer je weer rust op de woongroep en de juiste zorg voor het individu. In dit soort gevallen bieden wij 1-op-1 begeleiding.

totaaloplossingen

Soms moet er een compleet nieuw team opgezet worden, of merk je dat een team niet lekker loopt. Wij starten nieuwe projecten of ondersteunen en adviseren in vastgelopen situaties. Wij kunnen teams van A tot Z helemaal inrichten en kunnen meedenken/adviseren over het beleid van je organisatie.

Waarom kiezen klanten voor ons?

Ruime ervaring

Tekst invoegen

Goede communicatie

Tekst invoegen

Professioneel team

Tekst invoegen

Over ons

Lionel

Hallo, ik ben Lionel Austin, ik ben sinds 2008 werkzaam als pedagogisch werker in de zorg.

In mijn loopbaan heb ik meerdere projecten gedaan in samenwerking met onder andere; Stichting Dynamo in Amsterdam oost/watergraafsmeer. Ik heb daar verschillende workshops mogen geven zoals: Muziek workshops, sport en spel, weerbaarheidstrainingen, huiswerkbegeleiding en social media training en ik heb verschillende activiteiten mogen organiseren voor jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Daarnaast heb ik 2 jaar werkervaring opgedaan in Suriname; Hier heb ik gewerkt in een buitenschoolse opvang en in de jeugdgevangenis. Eenmaal teruggekomen in Nederland ben ik gaan werken bij het GVB, omdat ik er van hou om in contact te staan met mensen. Na 3 jaar heb ik besloten om weer de stap te maken naar de jeugdzorg, dit omdat ik daar meer plezier uithaal. In 2017 ben ik gaan zzp’en om meer ervaring op te doen in de verschillende sectoren binnen de jeugdzorg. Zo heb ik onder andere gewerkt voor; Stichting Parlan, Transferium, Intermetzo (jeugdgevangenis), Triversum, Lijn 5, Horizon, Parnassia (volwassen psychiatrie) en het Leger des Heils.

 

In 2018 heb ik samen met Romy ‘Embrace the Future’ opgericht. Dit omdat wij zagen dat er nog best wel wat te veranderen was binnen de jeugdzorg. Wij wilden af van de klinische settingen en wilde ons meer gaan richten op een huiselijke setting. Samen zijn wij een kleinschalige woonvoorziening gestart in Heerhugowaard. In deze woonsetting willen wij jongeren in de leeftijd van 10 tot 23 jaar de vaardigheden aanleren die ze nog missen om uiteindelijk zelfstandig te kunnen gaan wonen. Inmiddels hebben wij 5 kleinschalige woonvoorzieningen in de gemeente HAL & BUCH en vangen wij ongeveer 38 jongeren op.

Richie

Ik ben Richie van Hameren, 27 jaar oud, woonachtig in Amsterdam. Ik ben sinds 2014 werkzaam als pedagogisch medewerker en tot de dag vandaag doe ik dat nog steeds met alle plezier.

Tijdens mijn opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen (Maatschappelijke Zorg) heb ik stage gelopen bij De Drie Wachters. Ik heb geholpen met het bereiden van activiteiten en het voedsel. Vervolgens heb ik zes jaar in loondienst gewerkt bij Cordaan, Foyer Bos en Lommer. Daar ben ik als woon- en activiteitenbegeleider aan de slag gegaan met mensen met een licht verstandelijke beperking en jongeren die uit detentie komen. Ik merkte al vroeg dat ik voldoening haalde uit het helpen van jonge mensen in de maatschappij, vooral voor hen die volgens de maatschappij “anders” waren.

Sinds 2020 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen, waarbij ik verschillende mensen help als persoonlijk begeleider. Doordat ik als zelfstandige aan de slag ben gegaan, heb ik ervaring op kunnen doen in verschillende sectoren. Zo werk ik sinds 2021 als begeleider bij Jeugdzorg, heb ik als coördinator gecoördineerd bij de winteropvang van het Leger des Heils en heb ik vluchtelingen en asielzoekers persoonlijk begeleid. Verder heb ik gewerkt met HVO-Querdio en bij Embrace The Future.